Lataa 3D-mallitiedostosi 3D-verkkotulostusta varten.

Varaa meiltä käyttöaikaa ammattimaisiin FDM 3D -tulostimiin, jolloin kontrolloit 3D-tulosteitasi alusta loppuun käyttämällä virtuaalista 3D-tulostuspalveluamme. Voit itse valita tulostussäädöt ja näin myös 3D-tulosteesi ulkonäön, toleranssivaatimukset, kestävyysominaisuudet ja kustannukset.

Koska teet itse osan töistä, saat verkossa aina edullisimman hinnan yksittäisten osien tai pienehköjen kokonaisuuksien 3D-tulosteille. Suuremmissa projekteissa suosittelemme lähettämään tarjouspyynnön.

Tilaatko 3D-tulosteita ensimmäistä kertaa tai oletko epävarma säädöistä? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.

Aloita valitsemalla materiaali:

Tietoturva

 • 3D-mallejasi käsitellään luottamuksellisesti.
 • Mallitiedostojasi käytetään vain verkossa tekemäsi 3D-tulostetilauksen toteuttamiseen.
 • Ladatut mallit, jotka eivät johda tilaukseen, poistetaan palvelimelta automaattisesti.

ABS: Vahva ja suhteellisen joustava all-round materiaali. Sopii kaikentyyppisille tulosteille. Helppo viimeistellä (esim. kierteitys, hionta). Helppo pintakäsitellä asetonilla tai hionnalla ja/tai maalaamalla. Stratasys ABSplus tuotelehtinen..

NYLON 6: Erittäin vahva, joustava sekä kestävä materiaali.

Tee näin:

 • Lataa tiedostosi. Hyväksytyt tiedostotyypit ovat .stl, .obj, .zip. Suurin tiedostokoko 100 Mb, pakkaa isot tiedostot .zip-tiedostoksi.
 • Valitse toivomasi resoluutio (ABS)
 • Valitse toivomasi täyttöaste Jos seinän paksuus on alle 3mm, on käytettävä solidi (100%) täyttöastetta (ABS)

fyllnadsgrad

 • Valitse mahdollinen pintakäsittely. Kerro toivomasi väri kommenttina kirjautuessasi ulos. Myös RAL-väri on mahdollinen.

VIHJE! Jos osa on suurempi kuin tulostimen tulostuskoko, sen voi ohjata poikittain. Kun luot tiedoston, ohjaa osa 45 asteen kulmassa suhteessa aktiiviseen koordinaatistoon.

Building envelope ABS 254x254X305 mm

Building envelope ABS 254x254X305 mm

Mikä kerrospaksuus minun tulisi valita FDM 3D -tulosteilleni?

Ota seuraavat asiat huomioon valitessasi kerrospaksuutta:

 1. 3D-tulosteesi hinta
  Kerrospaksuus vaikuttaa voimakkaasti FMD 3D -tulosteiden tulostusaikaan ja sitä kautta tulosteiden hintaan. Jos kerrokset ovat ohuempia, tulostusaika pitenee.
 1. 3D-mallisi yksityiskohtien runsaus
  Yksityiskohdat (esim. tekstit, logot, kuviot ja tekstuurit) tulevat sitä paremmin esille, mitä ohuempia kerrokset ovat.
 1. Toleranssivaatimukset
  Kuvissa samat 3D-tulostetut mallit eri kerrospaksuuksilla. Kerrospaksuus ei mainittavasti vaikuta kolikon leikkaukseen eli vertikaalisten pintojen toleransseihin. Sen sijaan se vaikuttaa kolmiulotteisten pintojen tarkkuuteen. Pyöreät muodot ja kaaret vääristyvät geometrisesti, kun kerrokset ovat paksumpia; samoin Z-akselisuuntaiset mitat ovat riippuvaisia kerrospaksuudesta. Esimerkkikuvissa vertailemme 3D-CAD-mallin paksuutta viiden millimetrin alustaan.

0178_2

Kerrospaksuus 0,178 mm

Teksti ja yksityiskohdat tulevat parhaiten esiin. Pinta on tasaisempi. Parhain geometrinen korrektius. Ei sovellu suurille ja kookkaille yksityiskohdille.

Mitta kerrostamisen jälkeen 4,98 mm

0254_2

Kerrospaksuus 0,254 mm

Usein järkevä kompromissi 3D-tulosteen kustannusten ja saavutetun tuloksen välillä.

Mitta kerrostamisen jälkeen 5,08 mm

033_2

Kerrospaksuus 0,3304 mm

Mitta kerrostamisen jälkeen 5,28 mm

Kukin kerros näkyy tässä huomattavasti selvemmin. Kun kerrokset ovat paksumpia, tasaisen pinnan teksti ei erotu. Tämä kerrospaksuus soveltuu kookkaille osille, joissa ei ole kovin tarkkoja pintavaatimuksia.

Jos tarvitset useita osia kokonaisuuteen tai useita kopioita samasta tuotteesta, kustannukset jäävät pienemmiksi, kun lataat mallit samaan tiedostoon sen sijaan, että lataisit jokaisen erikseen. Tämä edellyttää, että 3D-tulosteet saavat olla samanvärisiä ja samoilla säädöillä tulostettuja.

Tilavuusyksikkökohtainen hinta laskee, kun osaa/osia tilataan suurempi tilavuus.

Katso esimerkki.

helheter helheter1

Orientoi kokoonpanon osat tulostetta varten ennen kuin tallennat tiedoston .stl-muotoon.

Muista, että osien pitää mahtua tulostusalueelle 254x254x305 mm ja että tiedoston maksimikoko latausta varten on 100 Mb. Zip-tiedostot hyväksytään.

Tämän esimerkin 3D-tuloste maksaa 4,87 euroa/tiedosto, ja jos laitat ostoskoriin 64 kappaletta, hinnaksi tulee: 4,87 euroa x 64 kappaletta = 311,68 euroa.

1detalj

Jos sen sijaan lataat tiedoston, jossa on 68 kopiota, hinnaksi muodostuu 213,01 euroa. Tässä esimerkissä säästäisit noin 68 euroa eli hieman yli 30 prosenttia. Kappalehinnaksi tulee siis 3,33 euroa eikä 4,87 euroa.

flera_kopior

Muista, että osien pitää mahtua tulostusalueelle 254x254x305 mm ja että tiedoston maksimikoko latausta varten on 100 Mb. Zip-tiedostot hyväksytään.

Verkosta löydät valmiita 3D cad-tiedostoja 3D-tulostusta varten. Alla valikoima nettisivuja, joilta löytyy satojatuhansia valmiita cad-tiedostoja.

https://www.pinshape.com/

http://www.thingiverse.com/

https://www.youmagine.com/

https://grabcad.com/ (mechanical engineering)

http://en.cults3d.com/