Tarjouspyyntö

Saat hintatarjouksen kolmen tunnin sisällä toimistoaikoina.

Hyväksymme kaikentyyppiset 3D tiedostot, mutta suosittelemme käyttämään .stp, .x_t, tai .stl, myös 2D piirustukset ja luonnokset.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Lyhyt kuvaus projektista ja/tai tärkeät mitat, ominaisuudet, toivomasi väri jne.

Materiaali

Lataa tiedosto(t)

Tarvitsetko nämä 24-48 tunnissa?
 Kyllä

Haluan tilata KJ Additiven uutiskirjeen
 Kyllä

Syötä koodi captcha alle:

Hinnoittelu & tilaaminen

KJ Additive asettaa hinnan osan rakennusajan ja materiaalin tarpeen perusteella. Ei pelkästään osan tilavuus perusteella, koska se antaisi monesti vääränlaisen hinnan FDM 3D tulosteelle.

Tilaajana kannattaa pohtia seuraavia asioita ennen tilaamista:

  • Minkälainen tulostusresoluutio tarvitaan?
  • Minkälainen täyttösuhde tarvitaan?
  • Pystynkö minimoimaan osan tukimateriaalin tarpeen?
  • Osien/tilausten määrä

Konseptiprototyyppi ei esimerkiksi välttämättä vaadi hieno tulostusresoluutio tai korkeaa täyttösuhdetta, vaan sitä voidaan usein tulostaa mahdollisimman edullisesti.

Tarjouspyyntöä jättäessä tai tilausta tehdessä kannattaa kuvailla osan funktiota tai antaa tärkeät mitat. Tämän avulla pystymme optimoimaan 3D tulosteen.

Alle 100 cc osiin lisäämme 20€ kiinteän maksun. Lisäämme kaikkiin lähetyksiin 5€ paketointimaksun kuljetusmaksun lisäksi.

Käytämme Postin palveluita.

Lähetykset yrityksiin lähetetään Express Business Day:llä, jakelu viimeistään seuraavaan arkipäivään klo. 14.00 mennessä.

Lähetykset yksityishenkilöille lähetetään postiennakolla Economy:llä, noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä klo. 16.00.